SIBIU. Airfield, festivalul la care se cântă și se zboară

Data publicării:
AIRFIELD SIBIU

Muzica a răsunat pe cele trei scene principale și alte două secundare, tot weekendul. Sute de tineri s-au bucurat că, după o primă zi de ploaie, în care s-a cântat și s-a dansat în noroi, vremea s-a îndreptat.

"E foarte fain. E ok. Și vremea e bună și ține cu noi, și oamenii sunt faini, și muzica..." , participant.

"Mă bucur că s-a uscat pe jos și nu mai trebuie să stăm cu capul în pământ tot timpul și ne putem bucura de festival, în schimb", participant.

"Cred că așa e... ăsta e modul de venit la festival: fără așteptări și îți faci prieteni, descoperi formații noi, te simți bine... soare... Da, despre asta e vorba", participant.

Participanții la festival au găsit aici și un skate-park, un teren de volei pe nisip și mai multe zone de relaxare. La coadă s-a stat, însă, pentru un zbor cu balonul cu aer cald. Iar un sibian a venit la festival cu un gând clar: să-i facă iubitei sale din Republica Moldova, o propunere la înălțime. Mesajul a fluturat pe lângă cei doi, în timp ce se aflau în nacela balonului.

"Ăsta a fost principalul motiv pentru care mi-am cumpărat (un zbor în) balon, pentru cererea în căsătorie. Eu aștept de vreo patru luni, ne chinuim, că datorită condișiilor meteo n-am putut să zburăm și... na, o persoană deosebită care merita ceva special din partea mea"

"A fost prima dată când mă dau cu balonul. A fost foarte, foarte fain. Și evenimentul în sine a fost superb", participant.

Peste 150 de oameni s-au încumetat să urce în unul dintre aparatele de zbor de agrement aduse aici de organizatori.

"În zona de zbor am avut cam opt aparate de zbor. Și aș putea să le enumăr: zborul cu avionul deasupra Sibiului, să vizualizăm Sibiul, am avut paramotorul, am avut motodelpaplanul, am avut arcul cu săgeți, balonul cu aer cald... sper să nu fi ratat... Giroelicopter...",  Andreea Puiu, organizator.

Combinația muzică-zbor i s-a părut de neratat și vedetei Pro FM, George Vintilă.

 "Am în spatele meu main stage-ul, hip hop stage, avem și drum and base stage... Există tot felul de locuri din ăstea de entertainment, unde poți face tot felul de sporturi, terase. Și, nu în ultimul rând, ar fi de mențonat niște nume pe care le avem anul acesta la Airfield Festival. Jamie Woon ar fi capul de afiș, producător britanic foarte, foarte cunoscut și interpret", George Vintilă, realizator ProFM. 

Airfield fesival este un eveniment susținut de UTV, ProFM și Digi24. Festivalul s-a încheiat azinoapte.

Reporter: Adela Mohanu
Imagine: Lucian Sandu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri