Soluţii provizorii pentru abonaţii Tetkron 

Data publicării:
tetkron

Primăria caută soluţii urgente la rezolvare problemei care a lăsat cetăţenii fără căldură de săptămâna trecută. O variantă este înfiinţarea unui Serviciu Public de Furnizare a Energiei Termice, care să preia activele socetăţii Tetkron, printre care centralele municipale funcţionale. Soluţia va fi prezentată consilierilor locali în următoarea şedinţă, iar după aprobarea ei se va trece la organizarea noului serviciu, care va avea o organigramă extrem de redusă. Următorul pas va fi încheierea unui contract între acest serviciu şi o companie producăoare de agent termic. Până atunci, cetăţenii din cartierele în care nu există centrale, rămân în continuare fără apă caldă şi căldură.

"Astfel de servicii publice există atât la Constanţa, şi funcţionează, la Năvodari, la Turnu Severin, cu siguranţă, având un aparat extrem de suplu. Aceasta este şi una dintre solicitările pe care le am faţă de societatea Tetkron, zilele acestea îşi va construi o organigramă extrem de suplă, astfel încât să putem presta acest serviciu către populaţie."

Noi vom porni furnizarea agentului termic către populaţie cu cele 23 de centrale termice aflate în patrimoniul municipalităţii, urmând ca, pe parcursul derulării procedurilor, să avem discuţii cu cei care ne pot furniza agent termic la nivelul municipiului Braşov şi vom vedea la momentul respectiv care sunt condiţiile de a putea încheia un astfel de contract", Ciprian Bucur - viceprimarul municipiului Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri