Sari la conținut

Şosea cu gropi, la 9 luni de la inaugurare

Asfaltul  pe nodul rutier de la Sălişte, care leagă autostrada Orăştie-Sibiu este deja măcinat de gropi, deşi a fost dat în folosinţă în urmă cu doar nouă luni.

"Nişte lucrări făcute de mântuială şi cu viteza melcului. Nişte bani aruncaţi, banii noştri ai tuturor, pe care îi dăm pe combustibil, pe o gramadă de taxe şi impozite, aruncaţi pe apa Sâmbetei după un an de zile", spun un şofer.

Şefii de la Companiei de Drumuri stau însă liniştiţi: autostrada se află în garanţie şi va fi reparată pe banii constructorului. Despre nervii şi disconfortul şoferilor, nicio vorbă.

"Este o problemă punctuală care poate să apară datorită unor omisiuni în procesul tehnologic de execuţie a lucrărilor", a spus Cristian Andrei - director al CNADNR. 

Bucata de autostradă care acum e plină de gropi a fost inaugurată cu mare fast la sfârşitul anului trecut. Chiar şi premierul Victor Ponta a asistat la eveniment.

Autostrada Orăştie-Sibiu are 82 de kilometri, dar nici acum nu e gata în totalitate. Segmentul III, dintre Sălişte şi Cunţa, este încă în construcţie din cauza alunecărilor de teren din zonă. Lucrările ar trebui să fie gata la jumătatea lunii noiembrie.

Pe aceeași temă