Start cu stângul pentru Corona

Data publicării:
START CU STANGUL

Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, în minutul 72, din lovitură de la 11 metri. Partida a început în nota de dominare a oaspeţilor, tracul braşovenilor ieşind în evidenţă la debut. Cu toate acestea, gazdele au avut cele mai importante ocazii ale primei reprize, prin Coman în două rânduri şi Olariu. Şi actul secund a început sub dominarea gălăţenilor, iar Oţelul a deschis scorul după o lovitură de la 11 metri, acordată de centralul Găman în urma unei intervenţii dure a lui Olariu la Sârghi. La acestă fază mijlocaşul Coronei a fost eliminat. Pe final de meci, gazdele nu au mai avut forţă să întoarcă partida, deşi au mai primit o lovitură după eliminarea lui Burlacu.

Astfel, Corona păşeşte în Liga I cu stângul, deşi a avut un public numeros la prima prezenţă pe Stadionul Tineretului, peste 4.500 de spectatori.

În runda viitoare, Corona Braşov întâlneşte în deplasare Ceahlăul Piatra Neamţ. Partida are loc, vineri 26 iulie de la ora 21.30, iar meciul este transmis în direct de DigiSport 1. Până atunci, braşovenii speră să rezolve legitimările fotbaliştilor Alex Neacşa, Florin Ilie şi Oscar Arce.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri