Sari la conținut

Start în Finala Ligii Naţionale de Hochei

Pentru prima dată în istoria confruntărilor dintre braşoveni şi harghiteni, galben-albaştrii au avantajul terenului propriu în finală, în urma rezultatelor mai bune din confruntările directe din acest sezon. Astfel, dintr-un total de maxim 7 meciuri posibile în finală, la Braşov se vor disputa 4.

Corona a primit o veste bună chiar înainte de primul meci, după ce contestaţia privitoare la pedeapsa primită de Evgeni Pisarenko a fost admisă. Căpitanul braşovenilor va fi pe gheaţă în acestă seară, după ce iniţial risca o suspendare de două meciuri în urma unui contact cu un adversar în partida 3 din semifinala cu Progym Gheorgheni.

Meciurile din finala campionatului vor fi conduse în acest an de o brigadă completă din Ungaria, după ce Federaţia Română de Hochei a aprobat cererea grupării braşovene în acest sens.

Toate partidele din finală campionatului naţional de hochei pot fi urmărite în direct la Digi24 Braşov, iar prima transmisie are loc în acestă seară de la ora 17:30 din arena braşovenilor.