Sari la conținut

Start la pregătiri pentru FC Braşov

 

Stegarii au reuşit să strângă 19 jucători la prima şedinţă, din care doar doi jucători sunt sub contract cu echipa, portarii Mutu şi Iacob. Mugurel Buga este în acest moment cel mai sonor nume din lotul galben-negrilor, şi jucătorul care va fi central în construirea noului lot.

"Eu am avut o discuţie cu el în sensul ăsta. El poate să mă ajute foarte mult, din teren, în vestiar, având discuţii cu jucătorii mai tineri, explicând ce înseamnă FC Braşov ", a spus Cosmin Bodea - antrenor FC Braşov. 

În perioada următoare vor mai sosi la Braşov jucători importană precum Mareş sau Hlinca iar la finalul săptămâni va avea loc şi un trial unde vor fi testaţi mai mulţi fotbalişti.

"Noi vrem să promitem puţin dar să îi dăm, asta este situaţia clubului acum. Degeaba spui că dăm atât şi nu dăm nimic. (reporter: Sunt bani în conturile clubului?) O să fie ", povesteşte Vasile Dochiţa - preşedinte FC Braşov. 

Din data de 26 iulie până pe 7 august stegarii se vor afla în cantonament în Poiana Braşov. Până la debutul în Liga a doua, FC Braşov va juca mai multe partide amicale. Pe 24 iulie galben-negrii întâlnesc Victoria Bod, pe 29 iulie susțin partida contra celor de la CS Afumaţi, iar pe 1 august este programat testul cu Dinamo 2. Până la startul campionatului, antrenorii galben-negrilor vor să mai programeze alte 4 jocuri amicale.

Reporter: Adrian Susanu / Operatori: Z. Racz, L. Păculea