Sari la conținut

Strategie nouă la hochei

Pe lângă numirea lui Teodor Sava în funcţia de şef al secţiei, conducătorii galben-albaştrilor au decis ca în anul competiţional 2015-2016 clubul să se bazeze în totalitate pe jucători şi antrenori autohtoni. Astfel, pe lângă hocheiştii care au semnat deja, în cadrul echipei mari vor fi promovaţi 9 jucători de la juniori. Conştienţi de radicalitatea măsurii, conducătorii braşovenilor speră că publicul va rămâne în continuare lângă echipă.

"De ce spectatorii braşoveni să nu vină la patinoar şi să îşi iubească acestă generaţie care a ajuns la maturitate, şi de aici încolo, la anul, poate o să avem alt obiectiv", a spus Teodor Sava - preşedintele secţiei de hochei Corona Braşov.

Noua strategie a echipei de hochei este bazată în primul rând pe promovarea jucătorilor proveniţi din propria pepinieră.

Din lotul echipei mari vor face parte în sezonul viitor juniorii Vlad Grigori, Andrei Anton, Gheorghieş Andrei, Ionuţ Anton, Fetes Robert, Fetes Norbert, Szabolcs More, Cristian Popa, Aristotel Agapie. De asemenea în cadrul centrului de copii şi juniori de la Corona vor fi cooptaţi 4 antrenori noi. În noua formulă, echipa de hochei a anunţat că va lua startul şi în sezonul 2015-2016 din Liga Mol.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Răzvan Rădache

Pe aceeași temă