Sari la conținut

Surprize la Festivalul Internaţional de Teatru

O orchestră şi o formaţie rock - o reţetă de succes cu care nu au dat greş membrii societăţii filarmonice din Brăila. Concertul lor s-a ţinut cu casa închisă. Au interpretat arii celebre din Mozart şi Beethoven, dar şi melodii ale legendelor trupe rock Queen şi Pink Floyd.

"Mie mi-a plăcut foarte mult. A fost o combinaţie foarte interesantă dintre muzica clasică...nu i-am mai auzit pe Mozart şi Beethoven pe acorduri de chitară. Foarte interesant!", spune un spectator.

A fost spectacol şi pe străzi. Acrobaţii veniţi din Italia au reuşit să îi impresioneze pe trecători.

"Foarte frumos şi spectaculos. Pe aşa o piatră cubică să mai mergi şi pe picioroange. E foarte frumos", spune un spectator

Seara s-a incheiat în Piaţa Mare, unde artisti din Franta au pus în scena lumea din visele unui băieţel pe nume Nemo. Turiştii străini au fost şi ei impresionaţi de ce au văzut la Sibiu.

"Sunt din Atlanta, Georgia.  Nu am mai văzut aşa ceva până acum", spune un turist.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu continuă până la sfârşitul acestei săptămâni. În cele 7 zile care au rămas, spectatorii vor putea alege dintre sutele de reprezentaţii de teatru clasic, teatru experimental, piese de stradă, acrobaţii, dans, musical şi concerte.

Reporter: Adela Mohanu
Operator: Lucian Sandu

Pe aceeași temă