Sari la conținut

Tabăra de detoxifiere, un model educațional 

30 de cursanţi s-au înscris la tabăra de slăbit, care îşi propune nu doar modelarea corporală ci şi motivarea mentală pentru un stil de viaţă sănătos. Mulţi dintre ei spun nu reuşesc să îşi organizeze propria viaţă şi încearcă să obţină acum un ghid, dar şi o motivaţie suplimentară.

 "Am doi copii acasă şi-mi este greu să îmbin, să fac sport pentru mine şi să mă ocup în totalitate de alimentaţia mea, să am un stil de viaţă sănătos şi am zis că asta ar fi o motivaţie pentru mine", spune Florina Păduraru - participant

Virginia Sandu nu este la prima experienţă de acest gen. A venit din Bucureşti, convinsă că pentru a-şi atinge obiectivele are nevoie nu doar de regim alimentar. La Bran a găsit o experienţă total diferită.

"Aduce o linişte sufletească, o relaxare. Uiţi de problemele de acasă, de la birou. E un hard reset", a spus şi Virginia Sandu

Master Fitness Trainer cu recunoaştere internaţională, Geo Bogdan şi-a dorit să aducă şi în România experienţa acumulată, în străinătate, timp de peste 20 de ani.

"În şapte zile de detoxifiere sunt nişte chestii care se întâmplă în corpul tău incerdibile. Slăbeşti, pielea se rejuvenează, însă într-adevăr, în lipsa unei motivaţii puternice foarte mulţi oameni cad înapoi în obiceiuri vechi şi confortabile, cum ar fi fumatul, cum ar fi mâncatul seara târziu, cum ar fi multe alte chestii care ne îmbolnăvesc", spune Geo Bogdan - iniţiatorul programului.

"Trecem printr-un proces de educaţie în această perioadă de o săptămână. Avem de-a face cu zona de psihologie, de dezvoltare personală, practic este un program care te duce de la A la Z şi este dedicat celor care îşi doresc un start rapid în transformarea corpului lor", a precizat Anamaria Putinică - organizatorul tabere

Pe lângă antrenamentele fizice intense, tabăra de la Bran se axează şi pe detoxifiere metabolică, educație nutriţională, sau pregătire psihologică şi motivaţională. După această primă ediţie, organizatorii şi-au propus să extindă experienţa şi la nivel internaţional.

Reporter: Liviu Beju
Operator: Alexandru Apetroae

Pe aceeași temă