Teatru şi dansuri pe străzile din Sibiu 

Data publicării:
TEATRU SIBIU-1

Reprezentaţia unei companii de teatru venită la Sibiu tocmai din China i-a uimit pe spectatori, mai ales că totul s-a desfăşurat după reguli vechi de 2000 de ani.

"Am aflat că Festivalul de Teatru de la Sibiu este unul dintre cele mai importante trei festivaluri de teatru din Europa şi chiar din lume, aşa că Asociaţia Chineză de Teatru a recomandat academiei noastre să participe la acest festival. De aceea este o mare onoare pentru noi să fim aici şi am venit cu cei mai buni actori şi cele mai reprezentative piese de teatru", a precizat directorul companiei de teatru, Song Ying.

Pe străzi, spectacolul a fost asigurat de fanfara din Pisa. Tot din Italia a venit şi un artist care se lăuda că levitează. Curioşi să îl vadă au fost destui, dar şi sceptici. Deşi a explicat publicului că foloseşte tehnici hinduse şi a stat suspendat nu mai puţin de patru ore, nu a convins pe toată lumea.

Un spectacol de pop art a închis cea de-a patra zi a festivalului. Pe străzile oraşului şi-au dat întâlnire Spiderman, Superman, Cat Woman şI Dracula. Numărul interpretat de Dracula, în slip şI cu o pelerină Neagră pe spate, i-a intrigat pe spectatori.

Câţiva artişti din Israel au venit cu un spectacol de dans contemporan, iar dansatorii puteau controla, cu un set de mănuși wireless, efectele de sunet și lumini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri