Trafic îngreunat, pe Oituz

Data publicării:
DRUMURI COVASNA 011013

În judeţul Covasna a început să ningă încă de dimineaţă, iar în scurt timp stratul de zăpadă a ajuns la aproape 10 centimetri. Din cauza condiţiilor neprielnice, în judeţ au avut loc şi accidente rutiere. Unul dintre ele s-a petrecut în apropiere de Oituz, în localitatea covăsneană Lemnia, unde o dubă, în care se afla o familie din Galaţi, s-a răsturnat.

Martorii spun că aceste accidente se petrec mai ales din vina şoferilor care nu respectă limitele de viteză.

Cel mai greu s-a circulat pe drumul naţional 11, între localităţile Breţcu şi Oituz. Aici, poliţiştii au decis să restricţioneze accesul camioanelor şi al tirurilor şi să permită doar maşinilor mici să treacă prin pasul Oituz.

Coloanele de tiruri oprite în trafic s-au întins pe mai bine de un kilometru, însă poliţiştii au considerat că aceasta este cea mai bună măsură. Probleme au fost şi pe alte drumuri din judeţul Covasna, unde zăpada de pe carosabil a atins câţiva centimetri şi au avut loc şi alte accidente.

Autorităţile judeţene dau asigurări că toate utilajele de deszăpezire vor fi scoase la noapte pe drumurile din Covasna, în cazul în care va continua să ningă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri