Transferuri şi amicale

Data publicării:
TRANSFERURI SI AMICALE
Cu un lot în continuă schimbare, braşovenii încercă să îşi perfecteze şi mai multe meciuri de pregătire. Astfel, primele mutări ale săptămâni, au fost plecările. Radu Barbu şi Rover Cârstea nu au fost ţinuţi în lot de Nicolae Manea, iar lui Ştefan şi Martac le-au expirat contractele cu gruparea braşoveană. Cei doi se află în continuare la pregătiri cu echipa braşoveană, iar conducerea încearcă în aceste zile să negocieze o posibilă rămânere la club.
 
Deşi nu au ajuns încă la echipă, doi jucători uruguaieni, un fundaş dreapta şi un atacant, dar şi un brazilian, sunt aşteptaţi în cantonamentul Coronei. De asemnea, Alex Neacşa, fostul mijlocaş al celor de la CS Severin şi ivorianul Wilfried Kanon, care a evoluat la Gloria Bistriţa, sunt aşteptaţi de mâine la antrenamente. 
 
La finalul acestei săptămâni Corona va juca şi două partide amicale. Vineri de la ora 10.30 este programat meciul cu Universitatea Cluj, iar sâmbătă, un test cu nou promovata în Liga a treia, FC Păpăuţi. Jucătorii de la Corona nu şi-au rezolvat problemele financiare, după ce nu au acceptat  încă formulele de plată din partea conducerii. O altă veste proastă, pentru gruparea braşoveană, este plecarea, după doar o săptămână, a preparatorului fizic, Ionuţ Moşteanu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri