Trofeul Râşnov, aproape de start

Data publicării:
TROFEU RASNOV

În weekendul 23-24 aprilie, drumul ce leagă Râşnovul de Poiana Braşov va găzdui una dintre cele mai populare etape ale campionatului, 86 de concurenţi urmând să fie aliniaţi la start. Campionul de anul trecut, Paul Andronic, vine cu o maşină nouă pe Valea Cetăţii. Lucian Răduţ, cel care s-a duelat anul trecut cu Andronic până în ultima etapă, îşi doreşte să fie şi în acest an la Râşnov, la fel ca în 2015, cel mai rapid pilot al grupei H.

Ovidiu Zaberca revine în campionat după ce a ratat finalul sezonului trecut în urma accidentului de la Câmpulung. Toţi cei trei campioni braşoveni ai sezonului trecut vor fi prezenţi la startul Trofeului Râşnov: Alexandru Mitroi, învingătorul grupei N, Bogdan Ungureanu, campionul grupei A şi Andrei Şerban, cel mai bun pilot al unei maşini cu 2 roţi motrice.

Traseul întrecerii are o lungime de 4 km, diferenţa de altitudine dintre start şi sosire fiind de 257 de metri. Sâmbătă, 23 aprilie, sunt programate rundele de recunoaşteri şi antrenamente cronometrate, în urmă cărora se va stabili ordinea de start în concurs. Trofeul Râşnov va fi decernat în urma celor două manşe de concurs programate să înceapă la 12:45, respectiv, 15:15. în ziua de duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri