Sari la conținut

Ultima zi din an la coafor

În saloanele de coafură este forfotă mare. Angajaţii abia fac faţă cererilor, iar doamnele vor să se răsfeţe din cap până în piocioare.

"Anul acesta se poartă foarte mult buclele, de fapt ca în fiecare an, bucle, împletituri, cocurile foarte ciufulite, chestiile foarte simple şi foarte uşor de purtat. Suntem plini, chiar a trebuit să refuzăm cliente, pentru că nu mai avem locuri, avem chiar din jumătate în jumatate de oră cliente", spun Robert Bucur - hair-stylist. 

Cele mai multe doamne şi domnişoare optează pentru tunsori simple, uşor de aranjat.

"Este în natura noastră ca femei să fim frumoase şi să ieşim în evidenţă. Bine, eu nu sunt genul de persoană care să fiu tot timpul aşa cochetă, dar uneori este necesar", spune o clientă.

Aglomerat este şi la manichiură sau la make-up.

"În ciuda faptului că sezonul de vară s-a încheiat şi au optat pentru machiaje naturale, pentru Revelion sunt un pic mai îndrăzneţe şi optează pentru smoky eyes, machiajele mai colorate sau machiaje mai naturale cu buze dramatice în culori închise vişiniu, mov chiar", spune Roxana Tănase - make-up artist

O tunsoare de ocazie costă între 100 şi 150 de lei. Pentru manichiură şi machiaj profesionist doamnele mai plătesc încă cel puţin 160 de lei.

Reporter: Teodora Nicolae
Operator: Claudiu Simu