Ultimele pregătiri la Romanian Music Awards

Data publicării:
RMA

Evenimentul din acest an se află la cea de-a 12-a ediţie şi reuneşte cei mai cunoscuţi artişti ai României. Retuşurile pentru scena din Piaţa Sfatului sunt în toi, iar echipele muncesc pentru ca totul să fie gata în timp, înainte de marele show.

Printre vedetele care vor urca pe scena RMA se numără Andreea Bănică, Delia, Antonia, Adrian Sână, Alex Velea şi Tudor Chirilă.

O să avem ca de obicei piese lansate în premiere pe scena RMA. De asemenea o să avem lângă noi un invitat care până astăzi a fost surpriză, este vorba de Jay Sean care are piesă cu Antonia. Avem emoţii să vedem cine ce câştigă, cine ce a pregătit fiecare moment, spectacol, ce creaţii vestimentare vor purta vedetel pe covorul roşu  ", a spus Dana Bergheş, manager RMA. 

La Romanian Music Awards vor fi decernate premii pentru 14 categorii printre care „best album", „best female", „best male" sau „best group". În acest an, organizatorii se aşteaptă la peste 60.000 de spectatori.

Antonia îmi place foarte mult cum cântă şi e şi drăguţă. Sper să vină acum ", spune o braşoveancă. 

Cred că o să fie un spectacol frumos cu interpreţi de valoare şi sper să se repete an de an acest festival care va fi în Braşov ", adaugă un braşovean.

Spectacolul va avea în deschidere un recital RACLA alături de Anda Adam. Artiştii s-au reunit după 15 ani pentru a interpreta piesa "Nu mă uita" considerată un hit. Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziţionate online sau direct de la standurile din Piaţa Sfatului în ziua evenimentului şi costă 20 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri