Sari la conținut

Un nou episod în scandalul de la Roman

Revoltat, Ioan Neculaie susține că prezența oamenilor lui Olaru este doar un pretext pentru noi conflicte și că nimeni în afară de el nu este îndreptățit să rămână la conducerea uzinei de autocamioane.

"Un om ca Olaru, care pe ce pune mâna se usucă nu are cum să intre într-o uzină unde noi am investit peste o sută de milioane de euro numai investiţii, care se văd. I s-a pus pata pe Roman, el neinvestind nici un ban în Roman în ultimii zece ani, nu a investit nici un leu şi se trezeşte proprietar peste noapte. E, uite că nu se prea poate!", a declarat Ioan Neculaie - om de afaceri

De cealaltă parte, preşedintele Asociaţiei Micilor Acţionari din Roman SA, venit ca să-i înmâneze lui Neculaie o decizie cu comisia de inventariere, ca urmare a executării din 15 mai, susţine că prezenţa sa este legitimă şi că este hotărât să ia măsuri. 

"Mâine la 15.30 vom organiza aici un mitting, iar de săptămâna viitoare intenţionăm să pichetăm întreaga intreprindere, la toate porţile de intrare şi ieşire. A greşit instanţa, care a dat o sentinţă definitivă şi irevocabilă anul trecut? A greşit executorul judecătoresc că a venit aici? Pentru ce a venit? Ca să pună în aplicare o sentinţă.", Mircea Sevaciuc - preşedintele Asociaţiei Micilor Acţionari din Roman SA

Totul se întâmplă după ce, la începutul săptămânii, unul dintre paznicii de la poarta uzinei Roman susţin că a fost agresat de mai mulţi indivizi care au vrut să intre cu forţa în fabrică. Ulterior, la poarta uzinei Roman a apărut şi omul de afaceri Ioan Olaru, care a pătruns cu scandal în incintă.