Un nou sezon de schi în Poiana Braşov

Data publicării:
TURISTI POIANA

E forfotă mare în hotelurile din Poiana Braşov, unde se fac pregătiri pentru turiştii care vor veni weekend-ul acesta la munte. Rezervările au fost făcute din timp, astfel că administratorii spaţiilor de cazare se mândresc cu un grad de ocupare mai mare decât la început de sezon, în 2013.

"Am profitat de faptul că şi săptămâna viitoare este vacanţa copiilor şi avem nişte pachete speciale pentru oaspeţii noştri, cu schi pentru cei mici şi cei mari, activităţi pentru toată ziua pentru copi, ca să se poată părinţii relaxa la un vin fiert sau la spa", afirmă Daciana Pintilie, PR-ul unui hotel din Poiana Braşov.

Încrezători că vor sfida zăpezile, turiştii din toate colţurile ţării şi-au făcut rezervări încă de săptămâna trecută. Pârtiile sunt deja pline, iar oamenii se bucură de stratul gros de omăt.

"Este mirific. Zăpadă multă, a început să vină lumea, sperăm că vine cât mai multă lume, pentru că avem toate condiţiile pentru schi şi pentru distracţie de pomină", spune instructorul de schi  Dan Bâlbea.

Dacă până acum două săptămâni, doar trei pârtii erau practicabile, acum toate sunt deschise, iar instalaţiile de transport pe cablu funcţionează la capacitate maximă.

Pârtiile sunt deschise zilnic până la ora 20:00, când se închid nocturnele. Dacă turiştii continuă să vină în număr atât de mare şi vor fi solicitări, administratorii domeniului schiabil vor prelungi distracţia pe pârtii cu câteva ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri