Un şofer de autobuz a făcut stop cardio-respirator la volan

Data publicării:
SOFER RAT ACCIDENT

Şoferul, un bărbat de aproximativ 50 de ani, conducea autobuzul cu numărul 14 pe ruta Bartolomeu - Livada Poştei şi retur. În momentul în care a intrat în staţie i s-a făcut rău s-a oprit, cu autobuzul, într-un copac. 

Subinspectorul Gabriel Mihai de la Biroul Rutier Braşov, a declarat că şoferul "a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un copac de pe trotuarul străzii."

Conform declaraţiei coordonatorului SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, "pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, cu compresii toracice externe, începute la locul accidentului de către o firmă de pază. Noi am continuat manevrele de resuscitare avansată încă aproximativ un sfert de oră, cu reluarea circulaţiei spontane."

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport susţin că şoferul autobuzului avea toate analizele la zi şi că nu ştiu ca acesta să fi avut probleme de sănătate. 

După intervenţia medicilor, conducătorul autobuzului şi-a revenit însă a fost dus la spital unde a rămas sub supraveghere. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri