Acasă după 10 ani. Gal Csaba este noul căpitan al echipei de rugby a Universităţii Cluj

Data publicării:
RUGBY

Super Liga Naţională de Rugby va avea la start în acest an doar 6 formaţii, după ce Farul Constanţa s-a retras din cauza problemelor financiare.

"Chiar dacă sunt mai puţine echipe, toate echipele sunt mult mai puternice. Noi avem încredere în echipă, în staff şi suntem convinşi că obiectivul nostru de 1-4 va fi îndeplinit", a afirmat Sorin Popa, preşedintele CS "U" Prodvinalco Cluj.

În cei 5 ani petrecuţi la Baia Mare, Gal Csaba a câştigat de trei ori Super Liga Naţională şi două Cupe ale României. Clujeanul va fi noul căpitan al Universităţii. 

"Pentru mine e o nouă provocare. Cât timp am fost la Baia Mare, am fost foarte mult timp obişnuit cu provocarea de a câştiga campionatul an de an, dar acum, provocarea s-a schimbat. Din câştigarea campionatului, să reuşim să progresăm meci de meci şi să nu coborâm standardul care s-a impus anul trecut: locul 5 şi să ne îmbunătăţim şi performanţele pe hârtie, dar şi performanţele individuale", a precizat acesta.

Primul meci din Super Liga Naţională de Rugby pentru "U" Cluj este duminică, de la ora 11:00, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri