Acuzaţii grave la adresa lui Emil Boc. Fostul ministru Gabriel Sandu susţine că i-a dat bani pentru PDL, în schimbul păstrării funcţiei

Data publicării:
EMIL BOC

Funcţia de ministru se cumpăra cu bani grei în Partidul Democrat Liberal, este informaţia - bombă lansată de fostul ministru PDL Gabriel Sandu. Arestat preventiv în dosarul Micrsoft, el le-a spus procurorilor că a dat bani ca să îşi păstreze postul.

"Pe întreaga perioadă a mandatului meu de ministru, am finanţat PDL cu sume lunare însumând circa 300.000 de euro în total. Aceste sume le-am înmânat direct şefului meu, Emil Boc, primul ministru al României. Recunosc şi admit, de asemenea, că am acceptat să finanţez partidul şi acţiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic şi a-mi menţine funcţia de ministru dar şi poziţia în conducerea centrală PDL", a afirmat fostul ministru al Comunicaţiilor, conform Mediafax.

Totodată, Gabriel Sandu susține că a investit 5 milioane de euro în Partidul Democrat Liberal. Mai mult, potrivit fostului ministru al Comunicaţiilor, toți membrii PDL și-ar fi plătit funcțiile. Acuzațiile au fost respinse de Emil Boc.

"N-am nicio legătură cu cele apărute în mass-media şi de asemenea subliniez faptul că în calitate de prim ministru l-am schimbat din funcţie pe domnul ministru Gabriel Sandu, cu ocazia unei remanieri guvernamentale", a declarat fostul premier.

Unul dintre democrat-liberalii cu vechime în partid şi multe mandate de ministru demontează afirmaţiile lui Gabriel Sandu.

"Eu am fost de cinci ori ministru şi nu am dat bani nimănui. Boc şi Blaga ne spuneau de fiecare dată să fim atenţi la ce bani luăm, mă refer la sponsorizări în campanie", a declarat Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor, pentru Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri