Adversar incomod pentru "U" Mobitelco

Data publicării:
mobitelco-1

Bănăţenii antrenaţi de Bogdan Murărescu vin la Cluj cu orgoliul rănit, după două înfrângeri consecutive, acasă cu CSM Oradea şi în deplasare cu Energia Rovinari.

"Antrenorul lor a fost anul trecut la Piteşti, este un antrenor imprevizibil care foloseşte o apărare imprevizibilă. Îşi motivează jucătorii, aşa că va fi un meci interesant. Ne-am pregătit toată săptămâna cu "Bobo" pentru această partidă şi sperăm să fie una bună", spune jucătorul Darius Hargrove.

Tehnicianul clujenilor, Dorin Pintea, se aşteaptă la o replică dură din partea timişorenilor.

"Este o echipă care îşi doreşte foarte mult să întrerupă seria înfrângerilor, deci vor da totul în acest meci contra noastră, considerându-ne un adversar abordabil. Deci ne va aştepta un meci foarte greu. Timişoara are un lot de jucători destul de bun, foarte, foarte mobili şi foarte agresivi în apărare", declară Dorin Pintea, antrenorul echipei "U" Mobitelco BT Cluj.

Pivotul Cătălin Baciu este în continuare accidentat şi va lipsi la meciul cu BC Timişoara, în timp ce prezenţa lui Branko Cuic în teren este incertă, după un blocaj la spate suferit în timpul partidei cu BCM U Piteşti.

Partida începe la ora 18.45 și va fi transmisă în direct de DigiSport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri