Aglomeraţie la spălătoriile de covoare

Data publicării:
covoare

Au trecut vremurile în care oamenii ieşeau în parcarea blocului pentru a-şi bate, spăla şi aerisi covoarele. Cei care şi-au adus covoarele la curăţătorie, şi-au făcut programare încă de la începutul lunii, pentru a prinde un loc.

La rândul lor, angajații spălătoriilor spun că abia fac faţă cererilor deja acceptate, iar pentru a le onora, vor fi nevoiţi să lucreze până în ajunul Crăciunului. Angajaţii de la spălătoriile de covoare din Cluj-Napoca lucrează aproape non-stop pentru a onora toate comenzile luate.

"În permanenţă, aproape non-stop, mai puţin noaptea, dar în cursul zilei în permanenţă. Luăm aproximativ 80 de comenzi la zi. Asta înseamnă că avem 80 de ridicări de făcut, plus 80 de livrări în aceaşi zi. Ultima zi de ridicări a fost în 21. Foarte mulţi clienţi au încercat să prindă locuri, dar, din păcate, listele au fost pline de acum o săptămână, explică Moldovan Paul Dobre, care lucrează la una dintre curăţătoriile din oraș.

Preţul practicat de spălătoriile de covoare este de 8 lei pe metru pătrat. Asta însemnă că, pentru un covor mediu, clientul plăteşte aproximativ 45 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri