Sari la conținut

Alba. Pericol de explozie

Două autoturisme care circulau pe strada care trece prin faţa benzinăriei au fost implicate într-un accident, iar una dintre maşini a fost proiectată în pompa de benzină.

"Băiatul cu Loganul a vrut să intre în benzinărie, să facă dreapta. Nu s-a asigurat sau s-a asigurat prea târziu şi fata a venit, nu a mai putut evita contactul şi a intrat în pompă", a relatat un pasager al maşinii care a provocat accidentul.

"Ne-am deplasat la faţa locului, ocazie cu care am constat că un autoturism Dacia Logan nu s-a asigurat corespunzător la trecerea de pe banda doi pe banda unu, a intrat în coliziune cu un autoturism Ford care, în urma impactului, a fost proiectat în staţia de carburant", a declarat agentul şef Adrian Cuduş de la Serviciul Rutier Alba.

Pentru că exista pericolul unei explozii, la faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de pompieri.

"A fost dislocată pompa de benzină şi din aceasta a început să se scurgă benzină. Ne-am deplasat la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Am luat rapid măsuri pentru oprirea alimentării cu benzină, oprirea curentului electric, înlăturarea persoanelor din zonă şi asigurarea măsurilor pentru evitarea orcărui pericol", a spus maiorul Florin Zecheru de la ISU Alba.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 360 lei şi 3 puncte de penalizare.