Amza Pellea şi fiica sa, Oana, au fost distinşi cu Premiul de Excelenţă al Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj

Data publicării:
amza

Actorii Amza Pellea şi fiica sa, Oana, au fost distinşi cu Premiul de Excelenţă al Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj. Premiul i-a fost înmânat artistei sâmbătă seară, la gala de închidere a evenimentului. Oana Pellea a primit trofeul cu lacrimi în ochi şi l-a dedicat în întregime regretatului ei tată.

Înainte de a-i înmâna premiul de excelenţă, organizatorii Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj au pregătit un moment special: un colaj de imagini în care protagonişti sunt actriţa şi tatăl ei, pe fondul muzical al „Unforgettable”, versiunea Natalie şi Nat King Cole.

Gala şi-a desemnat şi Cel mai bun film de comedie al ediţiei - producţia franceză „Paulette”, în regia lui Jérôme Enrico.

Evenimentul s-a încheiat cu un cine-concert al muzicianului Serge Bromberg. Revenit la Cluj pentru a doua oară, acesta i-a purtat pe cinefili prin filmografia lui Charlie Chaplin, acompaniat de muzică live. De asemenea, el a prezentat în avanpremieră un scurtmetraj rar al lui Max Linder, intitulat „Max dans un taxi”, conservat de Arhiva Naţională de Film de la Praga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri