Asalt la laboratoarele de prăjituri

Data publicării:
PRAJITURI PASTE

În laborator, fiecare angajat îşi cunoaşte atribuţiile. Se munceşte de zor şi asta pentru că solicitările sunt de trei ori mai multe în aceste zile, faţă de o perioadă obişnuită din an.

"Torturi personalizate, pentru copii, cum cer clienţii. Mai ales, lucrez cu figurine de ciocolată foarte mult", a spus Lenuţa Moldovan, cofetar.

"Avem prăjiturile de casă care se pretează pentru sărbători, avem fursecurile speciale, torturi", explică Viorel Pop, şi el cofetar.

"Avem comenzile de Paşti care, sigur, putem zice că în unele magazine se dublează, se triplează şi-atunci chiar avem de lucru, oamenii stau peste program, le dăm liber după Paşte", a declarat Călin Hossu, administratorul unei cofetării.

"Pentru că nu avem timp să facem acasă, încercăm să căutăm varianta cea mai bună, unde-s mai bune, să comandăm", a spus un clujean care a decis să cumpere prăjiturile pentru masa de Paşti.

Nu toate gospodinele preferă însă prăjiturile cofetăriilor.

"Eu le pregătesc acasă, niciodată nu cumpăr, pentru că au tot felul de chimicale", a spus o clujeancă.

În cofetăriile din oraş, un kilogram de prăjituri de casă costă, în medie, 25 lei, unul de cozonaci, 10 lei, iar torturile se vând cu 43 lei kilogramul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri