Autoturism lovit de tren. Din fericire, pasagerii au reuşit să se salveze la timp

Data publicării:
accident livada

Accidentul a avut loc în localitatea clujeană Livada. Potrivit martorilor, autoturismul înmatriculat în judeţul Bistriţa-Năsăud, deşi oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, a pornit din loc într-un moment de neatenţie a şoferului. Din fericire, pasagerii au reuşit să iasă din maşină înainte de producerea impactului.

"Băiatul era învelit într-o pătură, stătea acolo la gard. Şi am aflat din discuţii ce-a făcut el. Era în maşină şi a văzut că maşina o ia din loc. Păi din moment ce o ia maşina din loc, te asiguri, tragi o frână de mână, bagi în viteză, faci ceva", a spus un locuitor din zonă.

Poliţiştii i-au reţinut carnetul şoferului şi l-au amendat pentru nerespectarea semnalelor luminoase de avertizare cu 800 de lei.

"Tânărului de 20 de ani din Bistriţa-Năsăud, cel care conducea autoturismul, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile", a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Două trenuri de pasageri au avut întârzieri totale de 80 de minute, iar marfarul implicat în accident a ajuns la Gherla mai târziu cu o oră. Circulaţia feroviară a fost reluată după aproximativ două ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri