Baschet. A treia încercare pentru "U" BT

Data publicării:
baschet-1

 

"Este bine, că urmează imediat un alt meci. Este o nouă ocazie şi trebuie să câştigăm. E obligatoriu ca acest meci să-l câştigăm. Mai avem câteva antrenamente în care să ne punem la punct lucrurile, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care le-am luat din mers şi eu şi este destul de dificil", a spus Marcel Ţenter, antrenorul echipei "U" Banca Transilvnia.

Noua sală polivalentă din Cluj-Napoca a impresionat pe toată lumea.

"Pentru mine a fost un mare privilegiu să fiu în această sală, pe care nu o putem compara cu nicio altă sală din România. Aceasta este de departe cea mai mare sală din ţară. Aşteptăm un număr mai mare de spectatori şi o mai mare încurajare. Ştiu că echipa clujeană este într-o perioadă mai puţin bună, dar în aceste momente, ai nevoie de suporteri", a afirmat Niksa Bavcevic, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

"Această sală şi acest public au nevoie de victorii şi în cel mai scurt timp, indiferent, cu toată situaţia în care ne aflăm, trebuie să le dăm aceste victorii", a mai spus Marcel Ţenter.

"U" Banca Transilvania are două înfrângeri în Grupa F din EuroChallenge: în deplasare, cu austriecii de la Gussing Knights şi acasă, cu turcii de la Trabzonspor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri