Sari la conținut

Baschet. American cu experienţă la "U" Banca Transilvania

"Am patru titluri câştigate. Am jucat în Euroligă, Euro Cup, Eurochallenge, VTB, am jucat în toate ligile baltice. Am multă experienţă. Sper să îmi ajut colegii, să îi ajut ca şi coordonator de joc, cu experienţa mea", a afirmat baschetbalistul. 

Curtis este la prima experienţă în România, dar a cerut referinţe despre Liga Naţională de la Vlad Moldoveanu, alături de care a jucat în sezonul trecut, în Estonia.

"Mi-a spus doar că se joacă destul de tare, că orice echipă poate câştiga oricând. Vorbim foarte des. E un jucător foarte bun, mi-a făcut plăcere să joc alături de el. Îi doresc mult succes în Euroligă", a spus Curtis Millage.

În perioada 2007-2011, Millage a fost desemnat cel mai bun la intercepţii în trei ligi diferite, iar acum aşteaptă să debuteze în România chiar în acest weekend, la meciul cu CSM Oradea. "Eu mă simt pregătit. Dacă vor fi şi actele rezolvate până atunci, sunt gata să intru. Asta dacă şi antrenorul va dori să ajut echipa", a afirmat baschetbalistul.

Cea mai mare curiozitate a americanului se leagă de suporterii Universităţii, pentru care a învăţat deja şi primele cuvinte în limba română. "Sunt nerăbdător să îi văd. Dacă suntem într-un oraş în care baschetul este iubit, atunci îmi aminteşte de colegiu. Îmi place. Haideţi! Haide"U", a exclamat Curtis Millage.

"U" Banca Transilvania dă piept cu CSM Oradea, duminică, de la ora 19:00, în direct pe DigiSport 3.