Sari la conținut

Baschet. Curtis Millage: "La multi ani, România!"

"Astăzi e Ziua Naţională a României. E destul de plăcut, dar nu e deloc bine că toate magazinele voastre sunt închise. Sper să nu avem antrenament, voi face fotografii sau voi filma, ca să rămân cu amintiri de la ziua voastră naţională", a afirmat jucătorul.

Millage se simte bine la Cluj şi vrea să le aducă mai multe bucurii iubitorilor de baschet. "Oamenii sunt foarte amabili şi respectuoşi aici. Şi bineînţeles, în Cluj, iubesc baschetul. Eu sper să îi aducem înapoi pe fani şi lumea să creadă în noi."

Americanul a învăţat şi primele cuvinte în limba română. "Haide U! E tot ce ştiu. Sper să învăţ şi altele. Nu prea am învăţat multe, pentru că toţi colegii mei vorbesc constant engleză. Doar când antrenorul strigă la ei în română... nu prea vreau să traduc asta! Eu doar râd, pentru că toată lumea zâmbeşte!"

Curtis Millage s-a născut în Los Angeles, California, şi a început cariera de baschetbalist profesionist în 2003. Înainte de a ajunge la "U" Banca Transilvania, americanul a evoluat în Estonia, la BC Kalev/Cramo.