Sari la conținut

Baschet. Debut cu dreptul pentru Curtis Millage

Americanul, aflat la prima apariţie în Liga Naţională, a fost la înălţime în meciul cu CSM Oradea, câştigat categoric de clujeni cu 94-60.

"Este primul meci, mă bucur că am intrat cu energie. Dar e un sezon lung, eu nu sunt niciodată mulţumit, decât la sfârşit. Doar atunci contează dacă ai câştigat totul. A fost un singur meci, pentru prima dată aici, a fost grozav, dar eu vreau mai mult, la fel şi echipa", a afirmat baschetbalistul.

Noul fundaş al celor de la "U" BT a bifat 9 puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă şi a atras atenţia fanilor, dar şi a antrenorului Dorin Pintea.

"Fac asta de 12 ani. Ca lider în teren, ştiu ce am de făcut, ştiu cum să îi aduc pe băieţi la minge şi să jucăm baschet organizat. Câteodată trebuie să fii agresiv, de asta a avut nevoie această echipă. Asta mi s-a spus să fac, asta am făcut", a mai spus Curtis Millage.

"Mă bucur foarte mult pentru evoluţia lui, sper să continue tot aşa, dacă nu, mai bine. Sunt încrezător că are capacitatea de a juca mult mai bine", a spus antrenorul Dorin Pintea.

Următorul meci din Liga Naţională pentru "U" Banca Transilvania este pe terenul celor de la CSM U Craiova, sâmbătă, de la ora 18:45, în direct pe DigiSport 2.