Baschet. Duel cu vicecampioana

Data publicării:
baschet UBT

"Avem mare nevoie de această victorie, în primul rând pentru că jucăm acasă, în al doilea rând, pentru moralul nostru şi nu în ultimul rând, pentru fani. În ciuda problemelor de efectiv pe care le au în momentul de faţă, cu siguranţă vor veni aici cu gândul la victorie, cu gândul de a face un meci bun şi chiar să ne şi surprindă", a afirmat jucătorul Andrei Mandache de la "U" Banca Transilvania.

"Ei au nucleu de jucători menţinuţi de anul trecut care este foarte important şi practică un joc în viteză foarte bun. Au o tranziţie ofensivă extraordinară şi jucători care pot să practice această tranziţie. Deci, după părerea mea, primul punct în jocul nostru este să oprim tranziţia lor ofensivă", a declarat tehnicianul Dorin Pintea.

Antrenorul clujenilor a identificat şi principalul pericol din tabăra adversarilor: Marcus Hatten, cel mai bun marcator de la CSM Oradea.

"Au adus acum, în acest sezon, un conducător de joc foarte bun care şi-a pus amprenta în jocul lor", a precizat antrenorul formaţiei "U" Banca Transilvania.

Clujenii au şi ei probleme de lot: Southall, Barnette şi Medvedj sunt în continuare accidentaţi. În schimb, noul venit, Curtis Millage şi-ar putea face debutul pentru U BT. Meciul "U" Banca Transilvania - CSM Oradea va fi transmis sâmbătă, de la ora 19:00, pe DigiSport 3.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri