Baschet. Începe finala mică

Data publicării:
baschet baieti-4

BC Mureş este singura echipă din competiţia internă pe care clujenii nu au învins-o în această stagiune. Mureşenii s-au impus în ambele partide din sezonul regulat, 98-91 acasă, respectiv 88-81, la Cluj. Elevii lui Dorin Pintea au disputat 10 meciuri în ultima lună, 5 cu CSU Sibiu şi alte 5 cu CSU Ploieşti.

"După cum toată lumea spune că suntem o echipă bătrână, să nu uităm că jucătorii mai în vârstă şi experimentaţi găsesc întotdeauna resurse nebănuite pentru încă un meci, pentru încă o semifinală, pentru o finală, pentru orice meci important ei îşi găsesc resurse nebănuite", a declarat antrenorul Dorin Pintea.

Căpitanul lui U Mobitelco regretă ratarea accederii în marea finală a campionatului.

"Decât să ieşi în sferturile de finală, cum am terminat anul trecut, mai bine luăm o medalie de bronz, însă pe mine personal nu o să mă mulţumească şi dacă vom câştiga această serie. Eu, sincer, mi-am dorit şi chiar credeam că putem să-i învingem pe Asesoft şi să trecem în finală, ceea ce am şi demonstrat, am fost şi foarte aproape", a spus Mihai Silvăşan.

Clujenii au studiat în amănunt jocul adversarei din finala mică.

"Au multe pericole, mai ales ofensive. Ivanovic, Martinic sunt cei mai buni jucători ai lor, Mladenovici, Ivanov au nişte shuteri foarte buni şi experimentaţi la linia de 3 puncte, au foarte multe arme, însă joacă 5 oameni de la noi, 5 de la ei şi echipa care e mai bună va câştiga", a mai spus căpitanul clujenilor.

După partida de mâine, confruntarea pentru medaliile de bronz se mută la Cluj. Meciul doi al finalei mici este programat miercuri, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri