Baschet. Începe lupta pentru semifinale. "U" BT Cluj şi BC Mureş vor în "careul de aşi" al Ligii Naţionale

Data publicării:
BASCHET

Mureşenii vin la Cluj după ce la finalul săptămânii trecute au pierdut dramatic, în prelungiri, finala Cupei României, în favoarea formaţiei BC Timişoara.

"În acest moment, echipa se pregăteşte foarte bine. Au trecut două zile în care au fost câteva păreri de rău. Ei sunt jucători profesionişti, nici nu sunt de 19-20 de ani să fie foarte afectaţi. Şansa noastră este să ne spălăm păcatele cu Clujul şi o să luptăm pentru victorie, până în ultima clipă, în seria pe care o avem cu "U" BT Cluj", a afirmat Cornel Lungu, preşedintele BC Mureş.

"Studenţii" clujeni nu concep o eliminare încă din primul tur al play-off-ului.

"Au o echipă bună şi experimentată, dar eu sper şi sunt convins, nu sper, că îi vom domina fizic şi ăsta este atuul nostru. Noi mergem la victorie şi să terminăm cât mai repede", a spus Tudor Jucan, de la "U" Banca Transilvania.

Jucătorul supralicitează după returul bun de campionat făcut de clujeni.

"Eu zic că noi suntem favoriţi la titlu. Ne dorim foarte mult şi toată echipa suntem focusaţi pe acest lucru", a spus baschetbalistul.

Primele două meciuri dintre "U" Banca Transilvania şi BC Mureş sunt vineri şi sâmbătă la Cluj, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri