Sari la conținut

Baschet. Începe spectacolul sub panou

"Va fi un sezon interesant spun eu, un sezon în care poţi câştiga sau pierde oriunde şi echipa care va fi, cred eu, mai puternică din punct de vedere mental sau echipele care vor fi mai puternice din punct de vedere mental, vor reuşi să ajungă în fazele superioare, să facă mai mare performanţă", a afirmat Mihai Silvăşan. 

Primul meci oficial al stagiunii 2014-2015 pentru echipa antrenată de Dorin Pintea este sâmbătă, cu BC Timişoara, în primul tur al Cupei României. Căpitanul "studenţilor", Mihai Silvăşan, are şanse mici să joace contra bănăţenilor, deoarece abia a revenit la antrenamente după o microruptură fibrilară.

"Este şi Cupa României un obiectiv pentru noi. Acum dacă nu ne-a ieşit de fiecare dată, asta e, însă anul acesta nu ştiu dacă avem vreo scuză dacă nu ne vom califica în turul următor", a spus acesta.

Antrenorul "alb-negrilor", Dorin Pintea, cunoaşte forţa trupei pregătite de Dragan Petricevic. BC Timişoara s-a întărit în această vară cu Vladimir Tica, de la campioana Asesoft Ploieşti, cu doi jucători americani şi i-a repatriat pe Milos Pesici şi Bogdan Popescu.

"Au pretenţii foarte mari, îşi doresc enorm să aibă rezultate cât mai bune, deci 100% va fi un meci spectaculos şi foarte, foarte greu", a spus tehnicianul.

Meciul "U" Banca Transilvania - BC Timişoara, din turul I al Cupei României, este sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi transmis de Digi24 Cluj-Napoca.

Pe aceeași temă