Sari la conținut

Baschet. Înfrângere şi cu Ţenter

"Am analizat jocul lor şi cred că am făcut o treabă foarte bună, în special în apărare. Cred că am reuşit să le blocăm jucătorii importanţi, asta se poate vedea şi pe statistica echipei gazdă. Am avut 45 de recuperări, iar când reuşeşti asta, este foarte greu să pierzi. De aceea cred că am meritat pe deplin victoria", a afirmat Niksa Bavcevic, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

Ţenter a îmbunătăţit jocul clujenilor pe faza defensivă, dar procentajul "studenţilor" la aruncări reuşite a fost puţin peste 30%.

"La noi se vede o lipsă clară de încredere, se vede în procentajele noastre, pentru că practic este singurul lucru în care au fost mai buni decât noi. Ce să vă mai spun, am ratat 14 libere, deci 14 libere într-un astfe de meci sunt critice şi denotă starea de spirit din acest moment a noastră", a afirmat Marcel Ţenter, antrenorul echipei "U" Banca Transilvnia.

Muntenegreanul Boris Lalovic a fost cel mai bun jucător al formaţiei clujene în partida cu Steaua. El a reuşit 14 puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă.