Baschet. Ora revanşei pentru U Mobitelco

Data publicării:
280214 ora revansei

Clujenii au fost eliminaţi din Cupa României după o dublă victorie a argeşenilor, iar în partida tur de campionat, „alb-negrii" au cedat la Piteşti, scor 77-92.

"Cu toţii ne dorim să ne luăm revanşa, normal, şi dacă o luăm aici în sala noastră din Cluj, jucăm cu suporterii noştri, care ne dau o energie super bună. Vrem să câştigăm meciul şi să continuăm în campionat cu parcursul foarte bun de până acum, care îl avem acasă", spune jucătorul Milan Medvedj.

Piteştenii au şi un ascendent moral după victoria cu Energia Rovinari obţinută în prelungiri, scor 87-84.

"Un factor foarte important este cel mental, venim totuşi după 3 înfrângeri consecutive cu Piteştiul, care, din punctul meu de vedere, putem spune că pleacă favorită pe terenul nostru, chiar dacă nu avem niciun meci pierdut în campionat acasă. Vin de asemenea şi după această victorie importantă în prelungiri cu Rovinari şi cred că au un ascendent moral foarte bun", declară Paul Chetreanu, antrenor secund la U-BT Mobitelco.

Meciul U-BT Mobitelco - BCM U Piteşti se dispută sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian", cu începere de la ora 19.00 şi va fi transmis în direct de Digi24 Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri