Baschet. Şansă de afirmare pentru tinerii de la U Mobitelco

Data publicării:
310114 sanse de afirmare

Pentru "studenţi", partida cu ilfovenii este un moment de respiro în campionat, după victoriile pe muchie de cuţit obţinute cu CSM Oradea şi Energia Rovinari.

"Voi încerca să folosesc cât mai mult şi jucătorii tineri în acest meci. Voi încerca să fac un mix între jucătorii experimentaţi şi jucătorii tineri, nu-i voi lăsa doar pe jucătorii tineri în teren", a promis antrenorul clujenilor, Dorin Pintea.

"La prima vedere, pare un meci destul de uşor, dar nu trebuie să-l tratăm cu indiferenţă, să subestimăm adversarii. Ei sunt tineri, la fel ca şi câţiva dintre noi şi sunt de perspectivă. Trebuie să ne facem, când intrăm, noi tinerii, datoria şi sperăm să fie un meci bun", a spus jucătorul Mirel Dragoste.

U Mobitelco caută întăriri pentru a doua parte a sezonului regulat şi pentru eventualele meciuri din play-off.

"Am avut o discuţie cu conducerea clubului, în care am decis să mai căutăm un jucător. Vedeţi, avem un retur infernal, avem multe meciuri foarte grele, ne-ar mai trebui un jucător străin, să-l avem de rezervă", a declarat tehnicianul Dorin Pintea.

Din tabăra clujeană, sârbul Ivan Kuburovici va fi menajat la partida cu ilfovenii din cauza unor dureri la tendonul ahilian. Meciul U-BT Mobitelco Cluj - Concordia Chiajna, se dispută sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri