Baschet. Se anunţă show în "derby de Ardeal"

Data publicării:
baschet show

Sibienii sunt liderii la zi în clasamentul Ligii Naţionale, iar clujenii nu au pierdut niciun meci pe teren propriu, în acest sezon.

"Este pentru prima dată după foarte mulţi ani în care echipa Sibiului este o echipă competitivă şi porneşte ca favorită în meciul de la Cluj, ea fiind şi liderul la zi al campionatului. Deci Sibiul are o echipă foarte bună şi va veni la Cluj cu o dorinţă de a-şi continua şirul victoriilor", crede Dorin Pintea, antrenorul echipei U-BT Mobitelco Cluj.

Căpitanul lui U Mobitelco, Mihai Silvăşan, este cel mai în măsură să spună ce înseamnă un meci cu CSU Sibiu.

"Eu personal ştiu ce înseamnă un meci cu Sibiul, ucat între echipe în formă. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru ei, facem tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga. Din punctul meu de vedere, nu avem altă variantă decât victoria", declară Mihai Silvăşan, căpitanul formației clujene.

Clujenii vor să rămână şi după meciul cu CSU Sibiu neînvinşi pe teren propriu.

"Este şi un obiectiv personal de-al nostru: să nu pierdem niciun meci acasă până la sfârşitul sezonului. Sibiu e o nucă tare, chiar dacă joacă în deplasare", spune Mihai Silvăşan.

Meciul U-BT Mobitelco - CSU Sibiu se dispută duminică de la ora 20.15, în Sala Sporturilor "Horia Demian", şi va fi transmis în direct de Digi24 Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri