Sari la conținut

Baschet. Se anunţă show sub panou

Meciul este mâine, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă de DigiSport 3.

"Ne va aştepta, din nou, un meci foarte, foarte greu, în care noi ne dorim foarte mult să mergem pe o linie bună, în sensul de a nu pierde meciurile acasă. Ne dorim foarte mult această victorie. Sibiul, este, la fel ca anul trecut, o echipă incomodă, o echipă care practică un baschet bun, un baschet în viteză. După cum v-am spus, şi-a păstrat nucleul de bază. Se bazează foarte mult pe jocul pivotului Lee, pe jocul lui Bojovic, Johnson şi Calotă", a afirmat antrenorul Dorin Pintea.

Clujenii pun mare accent pe faza defensivă, care nu a funcţionat la parametri optimi etapa trecută.

"Ultimul meci, la Craiova, din păcate, nu am reuşit. Am avut o apărare mai slabă ca de obicei şi cred că dacă vom reuşi să ne apărăm cum trebuie în meciul cu Sibiul, o să avem şansa de a câştiga", a spus Mircea Cristescu, preşedinte executiv "U" Banca Transilvania

Formaţia clujeană a renunţat la serviciile pivotului american Michael Southall chiar în săptămâna premergătoare meciului cu sibienii.

"Pur şi simplu i-a fost greu să se adapteze, atât la cerinţele noastre, la sistemele noastre, încât am luat decizia, de comun acord, că este mai bine pentru ambele părţi să ne despărţim", a explicat Mircea Cristescu.

Bilanţul întâlnirilor directe dintre "U" Banca Transilvania şi CSU Sibiu este favorabil clujenilor. Din cele 42 de partide, "studenţii" au triumfat în 26.