Baschet. Se anunţă show sub panou

Data publicării:
baschet masculin

Meciul este mâine, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă de DigiSport 3.

"Ne va aştepta, din nou, un meci foarte, foarte greu, în care noi ne dorim foarte mult să mergem pe o linie bună, în sensul de a nu pierde meciurile acasă. Ne dorim foarte mult această victorie. Sibiul, este, la fel ca anul trecut, o echipă incomodă, o echipă care practică un baschet bun, un baschet în viteză. După cum v-am spus, şi-a păstrat nucleul de bază. Se bazează foarte mult pe jocul pivotului Lee, pe jocul lui Bojovic, Johnson şi Calotă", a afirmat antrenorul Dorin Pintea.

Clujenii pun mare accent pe faza defensivă, care nu a funcţionat la parametri optimi etapa trecută.

"Ultimul meci, la Craiova, din păcate, nu am reuşit. Am avut o apărare mai slabă ca de obicei şi cred că dacă vom reuşi să ne apărăm cum trebuie în meciul cu Sibiul, o să avem şansa de a câştiga", a spus Mircea Cristescu, preşedinte executiv "U" Banca Transilvania

Formaţia clujeană a renunţat la serviciile pivotului american Michael Southall chiar în săptămâna premergătoare meciului cu sibienii.

"Pur şi simplu i-a fost greu să se adapteze, atât la cerinţele noastre, la sistemele noastre, încât am luat decizia, de comun acord, că este mai bine pentru ambele părţi să ne despărţim", a explicat Mircea Cristescu.

Bilanţul întâlnirilor directe dintre "U" Banca Transilvania şi CSU Sibiu este favorabil clujenilor. Din cele 42 de partide, "studenţii" au triumfat în 26.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri