Baschet. Tensiuni la "U" Banca Transilvania

Data publicării:
baschet u bt

Situaţia tensionată din cadrul echipei a ieşit la iveală în timpul meciului pierdut de "U" la Piteşti, când Hargrove şi Silvăşan au fost la un pas de bătaie.

"Este o luptă în ierarhizarea în cadrul echipei, în a fi o ierarhie între jucători. De aici apar foarte multe tensiuni între jucători", a spus antrenorul Dorin Pintea.

"E o lipsă de concentrare în momentele cheie. Sunt mici probleme pe care trebuie să ne concentrăm mai mult în următoarele meciuri şi cred că vom fi în regulă", a afirmat Darius Hargrove.

Atitudinea jucătorilor nu a rămas fără consecinţe.

"Am propus, de ieri, sancţiuni, le-am comunicat şi jucătorilor şi urmează ca board-ul clubului nostru să decidă dacă le aplică sau nu", a precizat antrenorul Dorin Pintea.

Lipsa rezultatelor apasă greu şi pe umerii antrenorului. Au apărut deja primele zvonuri legate de plecarea lui Dorin Pintea de la echipă, dar şi de numele unui posibil înlocuitor, Marcel Ţenter.

"Nu mă cramponez de acest scaun, nu sunt pe veci aici. Nu am fost pe veci. Decizia aparţine conducerii clubului. În nici un caz nu voi accepta să fiu antrenor secund la această echipă. Este mândria mea şi nu voi sta", a spus Dorin Pintea.

Tensiunile vin înaintea duelului din Eurochallenge cu Tranbzonspor, transmis în direct de Digi Sport 2 şi Digi24 Cluj-Napoca, mâine de la ora 18:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri