Baschetbaliştii clujeni vor să repete istoria

Data publicării:
baschet baieti-2

"Din punctul meu de vedere, eu consider că vineri este un punct de cotitură şi un moment foarte important în evoluţia viitoare a acestei echipe. Eu sper ca această muncă pe care am depus-o şi trebuie să spun că jucătorii au răspuns foarte bine la ceea ce le-am cerut în această perioadă, se va vedea vineri şi această muncă va aduce rezultatul pe care ni-l dorim cu toţii", a afirmat Marcel Ţenter, antrenorul echipei "U" Banca Transilvania.

Sârbul Branko Cuic compară acest sezon cu stagiunea 2010 - 2011, la finalul căreia formaţia clujeană a cucerit titlul naţional.

"Pot să zic îmi aminteşte de situaţia când am câştigat titlul, de exemplu. Doamne ajută să fie încă o dată la fel. La fel a fost şi atunci, noi am construit o echipă poate şi cu mai multă rotaţie şi nu am fost obişnuiţi aşa, pe început nu a dat rezultat. Noi am ieşit din Cupă cu Mureş atunci şi am fost în criză de rezultate", a spus conducătorul de joc al formaţiei clujene.

Exclusă din Cupa României încă din primul tur şi fără victorie în cele trei meciuri din EuroChallenge, "U" Banca Transilvania mai are un songur obiectiv în acest sezon, campionatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri