Baschetbaliştii de la U Mobitelco au de recuperat 15 puncte

Data publicării:
mobitelco recupereaza

 „Studenţii" antrenaţi de Dorin Pintea au pierdut în Trivale la 15 puncte diferenţă, scor 69-84. Cel mai bun marcator al clujenilor în manşa tur a fost pivotul Cătălin Baciu, cu 17 puncte reuşite.

„Nu cred că am fost surprinşi, ne-am pregătit destul de bine din punct de vedere tactic, nu cred că ne-au surprins cu ceva, a fost vina noastră în mare parte. 15 puncte nu cred că reprezintă o diferenţă chiar aşa de mare, se poate recupera, e jumătatea meciului cum ar veni", spune pivotul Cătălin Baciu.

Antrenorul lui U Mobitelco, Dorin Pintea, crede încă în calificare, dar numai dacă elevii săi vor avea o atitudine cu totul diferită faţă de cea din partida tur.

„Sunt multe exemple în care într-un singur meci s-au recuperat de la pauză 20 de puncte şi s-a câştigat meciul, deci nu ar fi o problemă, doar trebuie să lucrăm foarte mult la concentrare şi la execuţie, atât în atac, cât şi în apărare", spune tehnicianul.

Manşa retur din sferturile de finală ale Cupei României dintre U Mobitelco şi BCM U Piteşti se dispută duminică, de la ora 19.45, în Sala Sporturilor „Horia Demian" şi va fi transmisă în direct de DigiSport 2 şi Digi24 Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri