Blajul, capitală a muzicii

Data publicării:
festival blaj

"Anul acesta, cele mai mari formaţii venite din SUA sunt Awolnation si Seether, care vor concerta sâmbătă şi duminică. De asemenea, pe scena secundară, scena Electronica, vor concerta DJ veniţi din Germania şi SUA", a precizat Coruţa Vulcu, directorul festivalului.

Festivalul va începe sâmbătă, iar pregătirile pe Câmpia Libertăţii, locul unde se va desfăşura evenimentul, sunt în toi. Cei care vor dori să vină cu cortul la festival, vor avea amenajat un camping cu toate facilitaţile, dar şi spaţii de parcare pentru biciclete.

"La acest moment, scena mare este montată, se montează sunetul lumina. Scena secundară este deja montată, un spaţiu dediat zonei de workshop-uri, un spaţiu dedicat tehnologiei în care vor fi workshop-uri şi conferinţe pe teme tehnologice", a mai spus aceasta.

Blaj aLive este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură "Augustin Bena" Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

"Se prognozează a fi peste 10.000 de spectatori şi acest lucru ne ajută foarte mult în promovarea imaginii Blajului", a spus primarul oraşului, Gheorghe Rotar.

Prețul unui abonament simplu la concert, valabil pentru cele 2 zile, este 30 de lei, iar prețul unui pachet ce include camparea este de 50 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri