Centru de afaceri în Lomb

Data publicării:
centru de afaceri

Centrul destinat afacerilor noi din domeniul industriei uşoare va fi construit până la finalul anului viitor, în zona Dealului Lomb. Botezat TEAM, acesta se va întinde pe 10 hectare şi va avea trei zone.

"Vom avea o clădire cu 3 etaje şi subsol cu facilităţi de parcare, cu sală de conferinţe, spaţii de birouri. Practic, în acest corp de clădire vor fi oferite serviciile suport. Vom construi 5 hale de microproducţie şi mai sunt parcele care sunt cu toate utilităţile aduse acolo", a explicat Ovidiu Câmpean, manager de proiect.

Investiţia se ridică la 27 de milioane de lei şi va fi realizată atât din fonduri europene, cât şi din bani de la bugetul local.

"Acest proiect va aduce peste 110 locuri de muncă noi în Cluj. Vor fi facilităţi pentru cel puţin 13 firme noi, care îşi vor găsi locul unde să îşi deruleze afacerile", a declarat primarul Emil Boc.

Alături de centrul TEAM, în zona Dealului Lomb se mai construieşte un centru de afaceri, destinat însă firmelor din domeniul IT şi din industria cinematografiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri