Copilotul Răzvan Petrescu a fost externat

Data publicării:
copilot externat

Răzvan Petrescu nu a încetat nicio secundă să le fie recunoscător medicilor din Cluj-Napoca, despre care spune că l-au readus la viaţă. Părea nerăbdător să ajungă acasă şi a fost rezervat în declaraţii.

Ieri, la exact o lună de la tragedia aviatică, tânărul a vorbit pentru prima oară de cumplitul eveniment, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta la medicină, Aura Ion. Tânărul le este recunoscator sătenilor din Horea, judeţul Alba, care i-au găsit în seara accidentului.

"Vreau să mulţumesc bunului Dumnezeu că m-a ţinut în viaţă. Mulţumesc moţilor, persoanelor de acolo, care s-au mobilizat şi au reuşit să ne găsească. Şi vreau să mulţumesc în mod special echipei medicale, care m-a tratat aici. Pot sa spun ca m-a readus la viaţă", a spus Răzvan Petrescu.

Acesta a mai adăugat că, după ce starea de sănătate îi va permite, le va face o vizită moţilor din Horea.

Dintre cei 5 răniţi în accidentul de acum o lună, Răzvan Petrescu a stat cel mai mult internat în Spitalul Clinic de Urgenţă din Cluj-Napoca. În tot acest timp, a suferit trei intervenţii chirurgicale.

În 20 ianuarie, aeronava pilotată de Adrian Iovan s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. La bord se afla o întreagă echipă medicală, care urma să ajungă la Oradea, pentru o recoltare de organe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri