Digi24 Cluj-Napoca. Cătălin Vlăsceanu prezintă primele jurnale de știri

Data publicării:
Catalin Vlasceanu 24 -1

Ce înseamnă pentru tine cooptarea în echipa Digi24 Cluj-Napoca?

Lucrez în presă din anul 2007, când am absolvit masteratul Facultăţii de Litere, la secţia Limba Română. Încă de atunci mi-am dorit să activez într-o instituţie de presă serioasă, dedicată şi profesionistă. Pe plan local, mi-a fost destul de greu să realizez acest obiectiv. Acum însă, pentru prima oară în aceşti șase ani de când fac presă, simt că Digi24 este răspunsul căutarilor mele. Sunt înconjurat de „crema” presei clujene, am alături cei mai buni colegi, profesionişti în adevăratul sens al cuvântului, iar asta nu poate decât să îmi dea încredere că Digi24 este instituţia de presa pe care o căutam. Aşa că Digi24 reprezintă locul perfect în care să mă dezvolt atât personal, cât şi profesional.

Vei prezenta știrile de dimineață, esti de felul tău un matinal?

Trebuie să fiu sincer şi să recunosc deschis că nu îmi plac dimineţile. Nu sunt o persoană matinală, iar faptul că trebuie să mă trezesc în fiecare dimineaţă la ora 04:00 nu este o plăcere. Dar este o provocare, pe care o accept cu inima deschisă, pentru că iubesc ceea ce fac şi sunt conştient că acest lucru cere sacrificii. Cu acest nou program super-matinal deschid un nou capitol în viaţa mea, ce mă face să îmi regândesc orarul zilnic, dar simt că este totodată un lucru care mă responsabilizează. Iar acest lucru nu poate fi decât bun. Aşa că DA, accept provocarea!

Ce anume vor vedea clujenii la Digi24 Cluj-Napoca?

Sunt sigur că cetăţenii clujeni se vor îndrăgosti de Digi24 Cluj-Napoca.

Este o televiziune de ştiri complet diferită faţă de ce oferă piaţa mass-media în momentul de faţă. Clujenii sunt oameni culţi, pretenţioşi, fără înclinaţii către can-can şi senzational, iar Digi24 Cluj-Napoca este exact ceea ce le lipsea. Pe lângă ştiri care îi intereseaza şi îi afectează în mod direct – din domeniul eveniment, administrativ, politic, sportiv etc. – clujenii vor beneficia de vasta experienţă în domeniu a colegilor de la departamentul programe. Emisiuni atractive, de real interes, care îţi oferă informaţii, şi nu doar cuvinte goale şi polemici, acesta este atuul Digi24 Cluj-Napoca.

Care este atuul știrilor prezentate de tine, în fața celorlalte televiziuni aflate în competiție?

Digi24 Cluj-Napoca prezintă ştiri serioase, reale, nefardate și neatinse de tabloidizare. Consider că românii sunt sătui de scandalurile şi de conflictele obositoare pe care le văd zilnic la televizor. Ştirile Digi24 Cluj-Napoca sunt o alternativă sănătoasă, dacă vreţi, la tot ce se întâmplă acum atât în presa locală, cât şi naţională. Prezentăm informaţii de interes public, subiecte atractive, care reflectă adevărata faţă a Clujului, un judeţ cu care ne mândrim. Ştirile Digi24 Cluj-Napoca nu au practic concurenţă, pentru că ating un nivel înalt, sunt calitative din toate punctele de vedere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri