Sari la conținut

Digi24 Cluj-Napoca. Marius Tuhuț prezintă „Divizia Locală”

În fiecare luni, de la ora 20.00, Marius Tuhuţ prezintă „Divizia Locală”, o emisiune de cultură sportivă. „Divizia Locală” este un talk-show în care fiecare sport, în parte, este rege sau regină, promite Marius, într-un interviu pentru digi24.ro

Cum arată „Divizia Locală” de la Cluj? Cum e sportul clujean?

Sportul clujean are de toate, fotbal, baschet, handbal, rugby, volei, mai toate jocurile de echipă, dar nu numai. Şi sporturile individuale sunt foarte bine reprezentate. Judo-ul, halterele, atletismul au adus Clujului, de-a lungul timpului, nenumărate medalii naţionale şi internaţionale. „Divizia Locală” va fi emisiunea care va promova valoarea şi va sprijini performanţa, dar care nu va ezita să-i taxeze pe cei care acţionează în detrimentul sportului românesc.

De ce un talk-show sportiv?

Clujeanul e un bun cunoscător de sport şi implicit un consumator fidel. La Cluj şi în regiune, este nevoie de o emisiune sportivă dinamică şi completă, un talk-show viu care să se adreseze direct, fără menajamente, care să spună lucrurilor pe nume.

Care este sportul tău favorit?

Fotbalul a fost prima iubire şi prima iubire nu se uită niciodată. În general sunt atras de sporturile de echipă, sporturile cu mingea, dar schiul şi tenisul de masă îşi fac si ele loc printre preferinţele mele. Absolvent de Educaţie Fizică şi Sport am avut ocazia să intru în culisele mai multor ramuri sportive şi să deprind elemente de tehnică şi tactică, care mă ajuta sa percep mai bine fenomenul.

Cum e in echipa Digi24 Cluj?

Am întâlnit oameni frumoşi la Digi24 Cluj-Napoca, jurnalişti cu experienţă şi tineri creativi, dornici de afirmare. În opinia mea, experienţa şi tinereţea este combinaţia perfectă pentru performanţă. Îi las pe telespectatorii noştri să ne analizeze munca, dar sunt convins că nu va trece mult până când vom simţi aprecierile lor.

Ai emoţii pentru prima emisiune?

Eu? Emoţii? Ultima dată am avut emoţii când am deschis plicul cu factura la gaz. Lăsând gluma la o parte, mai degrabă e un soi de nerăbdare. E o provocare pentru mine să fiu implicat într-un proiect nou, într-un mediu profesionist.

Ce vor afla clujenii si cei din regiune de la „Divizia Locală”?

„Divizia Locală” este un talk-show în care fiecare sport, în parte, este rege sau regină. „Divizia locală” va prezenta poveştile sportivilor, cele care se ascund în spatele performanţelor, pentru că şi realizările în sport păstreaza vii speranţele românilor la o viaţă mai bună, într-o ţară măcinată de atâtea şi atâtea probleme.

Pe aceeași temă