Sari la conținut

Digi24 Cluj-Napoca, televiziunea ta

Cea de-a şaptea staţie regională Digi24 a fost lansată în cadrul unui eveniment cu peste 500 de invitați. Au fost alături de noi reprezentanţi ai principalelor instituţii publice din regiunea de nord-vest, oameni de afaceri, medici, actori, avocaţi şi reprezentanţi ai societăţii civile. Digi24 Cluj-Napoca are un scop ambiţios: să devină în cel mai scurt timp un etalon de calitate în presa din Transilvania.

“Avem nevoie de Digi la Cluj. Avem nevoie să aveţi aici un sediu puternic şi o transmisie regională pentru că democraţia are nevoie de mass-media şi cetăţeanul are nevoie de informaţie”, a fost mesajul primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Prezent la eveniment, ministrul justiţiei, Robert Cazanciuc, și-a exprimat speranța ca “şi această staţie din Cluj să continue ce au început colegii de la Bucureşti şi anume o tratare a subiectelor cu obiectivitate”.

“Aş vrea să văd o televiziune echidistantă, aş vrea să văd ştiri la care comentariile să aparţină celui care aparţin, celui care se uită la televizor în orice moment, aş vrea să văd ştiri care înseamnă performanţe deosebite ale unor copii şi oameni, aş vrea să văd şi lucruri pe care nu le regăseşti la alte televiziuni şi chiar cred că puteţi să faceţi acest lucru. Clujul aşteaptă de la voi foarte mult şi cred că o să obţineţi performanţa pe care o aşteaptăm cu toţii”, a transmis echipei Digi24 Cluj-Napoca inspectorul şcolar general al judeţului Cluj, Valentin Cuibus.

Echipa Digi24 Cluj-Napoca, formată din 37 de profesionişti de televiziune, reporteri, operatori, producători și tehnicieni, a plecat la drum cu dorința de a respecta principiile jurnalismului de calitate, de a nu abdica de la regulie de bază ale profesiei lor, de a nu interpreta realitatea și de a nu emite judecăți de valoare.