Electric Castle şi Untold Festival, sold-out. Organizatorii s-au văzut nevoiţi să suplimenteze numărul de bilete

Data publicării:
CONCERTE

Cu mai bine de o lună înainte de startul celui mai mare festival de muzică electronică din România, Electric Castle, abonamentele scoase la vânzare s-au epuizat. 230 de artiști, opt scene amenajate pe o suprafață de zece hectare în incinta Castelului Banffy și un parc de sporturi extreme. Cu asta i-au convins organizatorii Electric Castle pe cei 20.000 de oameni care și-au luat deja un bilet.

"Am avut 20.000 de bilete pe patru zile, care s-au epuizat. Suntem sold out la capitolul abonamente. Am mai pus în vânzare din 16 mai cam 3.000 de bilete pe fiecare zi și acestea se dau foarte repede. O să ajungem, cel mai probabil, la 100.000 de oameni în cele patru zile de festival, dar ce e important e că sunt foarte mulți străini. Aproximativ 15% dintre cei care și-au bilete sunt străini", a afirmat Andi Vanca, PR manager al festivalului Electric Castle.

La festivalul din comuna clujeană Bonțida, principalii artiști așteptați sunt Fatboy Slim, Parov Stelar și Prodigy. Și organizatorii celui mai mare festival din cadrul Capitalei Europene de Tineret au fost nevoiți să suplimenteze biletele, după ce au fost cumpărate cele 30.000 de abonamente scoase inițial la vânzare.

"Am scos ediție specială de 1.000 bilete sunt 129 de lei plus taxe. Preconizăm că, în cele 4 zile de festival, între scenele cu acces și acces liber, o să se plimbe între 250 și 300.000 de oameni", a spus Ștefana Giurgiu, purtător de cuvânt Untold Festival.

La acestea se adăugă 5.000 de noi abonamente care includ și cazare, la prețul de 289 de lei.

"Aș vrea să merg la Untold, dar încă nu știu. (Cum sunt trupele care vin ?) Îi ceva unic, aș putea spune, la noi aici, în Cluj", a spus un tânăr.

"Cu cât diversitatea este mai mare, cu atât și lumea este mai mulțumită. Eu sunt de patru zile în Cluj și sunt încântat că am nimerit în perioada asta, cu atâtea posibilități de enetertaiment", a afirmat altul.

Electric Castle va avea loc în curtea castelului Banffy din comuna Bonțida în 25-28 iunie, iar Untold Festival va lua startul pe patru scene din centrul orașului în 30 iulie și se va încheie pe 2 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri