Sari la conținut
News Alert

Evaluare Naţională de nota 10. În Cluj, 43 de elevi au obţinut media maximă

Emoțiile s-au încheiat cu bine pentru cei mai mulți dintre elevii de gimnaziu care au susținut Evaluarea Națională în acest an. La Cluj, 91,5% dintre participanţi au luat note peste 5, faţă de 85%, anul trecut. 43 de elevi au obținut medii de 10. Cele mai multe note de 10, 313, s-au înregistrat la matematică.

"Mediile mi s-au părut mari. Bineînțeles că au fost foarte ușoare subiectele și sper să intru unde vreau", a spus o elevă, după afişarea rezultatelor.

"8,70 la română. A fost ok. La română am avut emoții, dar în rest a fost ok", a afirmat şi un elev.

"La română a luat mai puțin. La matematică a luat 10. (O să îl încurajați să facă contestație?) El zice că face contestație. Mie mi-e frică de contestație, vă spun sincer, pentru că mi-e frică să nu îi scadă mai tare nota", a spus un părinte.

"Nu mi s-a punctat la subiectul 1 un exercițiu, pentru că nu am scris ce fel de idei sunt și mi se pare că la a doua compunere nu mi s-a punctat tot. (Şi la celelalte materii cum te-ai descurcat?) M-am descurcat bine, la matematică am luat 10, dar la română foarte puțin", a spus un elev.

La Colegiul Național "Emil Racoviță", Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" și Școala "Ioan Bob" s-au înregistrat cele mai multe medii de 10: câte 7 în fiecare dintre cele trei unități de învățământ.

Pe aceeași temă